Певицата Невена Цонева призна за шокиращи способности. В свой подкаст Без

...
Певицата Невена Цонева призна за шокиращи способности. В свой подкаст Без
Коментари Харесай

Шепот от отвъдното: Невена Цонева вижда мъртъвци сред живите

Певицата Невена Цонева призна за шокиращи способности. В собствен подкаст " Без граници с Невена Цонева " тя споделя пред аудиторията си, че вижда умряли хора, които са измежду нас, познава и аурата на човек единствено с един взор. Чрез цветовете им тя провижда същността на хората, познава неприятните и положителните, лъжата и измяната. 

Определя се като дете " индиго " със свръхспособности. Казва, че доста други хора също са такива, само че в 90% от случаите са неосъзнати или не желаят да развият качествата си. 

" Аз мога да виждам много неща, които елементарните хора не виждат като аурата и какви цветове са да знам по кое време лъжат, по кое време са откровени, да знам кой е влюбен кой е трагичен. 

Освен това Невена вижда и болестите в тялото на другите - къде се намират и какво е то и дали изживява последните си дни. Самата тя споделя за случай, в който в асансьор видяла жена и й споделила че е в края на живота си.

В своя подкаст тя оказва помощ за разгадаване на сънища, видения и карма. Смята, че отвъдния свят е благополучен и съразмерен и точно поради това не трябва да страдаме по загубен непосредствен човек. В един от епизодите тя отива в дома на своя последователка, която й споделя, че там има някакво наличие. Певицата още при влизането удостоверява, че в този дом има мъж и жена и те са предходни притежатели на жилището. Описва мъртвите като бяла светлина със силуети може да познае дали е мъж или жена и на какъв брой е години. 

 

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР